Skip to content

Desk Account Manager

On-site
 • De Lier, Zuid-Holland, Netherlands
€2,800 - €3,500 per monthSales, Marketing & Communications

Job description

Ben jij een Desk Account Manager die klant- en oplossingsgericht is en die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij bij Priva op zoek naar jou!

Jouw werkklimaat

In het hart van het Westland ligt De Lier. Midden in het kassencentrum van de wereld werd in de jaren vijftig het familiebedrijf Priva opgericht. Tegenwoordig zijn we een toonaangevend bedrijf in de tuinbouwsector en gebouwautomatisering. Hierin leveren we vanuit onze positie als marktleider hardware, software en digitale services. Op dit moment bieden we onze ruim 600 collega's een warme, eerlijke en inspirerende omgeving waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Het is onze missie om bij te dragen aan een duurzame wereld waar een groeiende wereldbevolking gezond en comfortabel kan leven. Wij ontwikkelen en produceren innovatieve oplossingen voor klimaatbeheersing en procesbeheersing in de tuinbouw, de gebouwde omgeving en binnenteelt.


Als Desk Account Manager maak je deel uit van ons Building Automation Support Team. Priva Building Automation heeft momenteel een marktleidende positie in Nederland. Met onze oplossingen garanderen we een optimaal klimaat in gebouwen, zoals IJsstadion Thialf, Diergaarde Blijdorp, Rijksmuseum, maar ook in meerdere kantoren, hotels en ziekenhuizen. Je komt terecht in een positief, ruimdenkend en gezellig team dat momenteel bestaat uit 8 collega's. Dit team is medeverantwoordelijk voor alle backoffice taken van vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en de UK. Door het centraliseren van de backoffice, zijn er veel werkzaamheden bij gekomen. Vandaar dat wij bij Priva op zoek zijn naar een nieuwe Desk Account Manager en omdat er in de rol veel geschakeld wordt met klanten buiten Nederland, hopen we dat onze nieuwe collega ook Engels spreekt.


Hoe geef jij waarde aan de rol?

Het support team is dé linking pin tussen de partners van Priva en onze Accountmanagers. Hier verzamelen we alle bestellingen, abonnementen, facturen, klachten en retouren. Als Desk Account Manager ben je verantwoordelijk voor het verwerken van orders, het tijdig signaleren van afwijkingen in orders en leverdata, het bewaken van projectplanningen, het accepteren van klachten en retourorders, het verstrekken van facturen en creditnota's en alle gerelateerde communicatie naar de Priva partners. Je beheert klantgegevens en abonnementen en stelt offertes op en brengt deze uit. Je verstrekt commerciële en product gerelateerde informatie aan zowel interne als externe klanten, waarbij het van groot belang is dat je over de juiste productkennis beschikt. Je ondersteunt en werkt nauw samen met de Accountmanagers en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan het commerciële succes van Priva. Daarnaast heb je een positieve en klantvriendelijke instelling, doorzie je processen en vervul je van nature een signalerende rol.


Job requirements

Wie ben jij?
Als Desk Account Manager ben je klantgericht, werk je nauwkeurig en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je neemt initiatief en bent een teamspeler. Je bent in staat om de voortgang van processen, taken en activiteiten te beheersen en je krijgt zaken voor elkaar. Binnen deze deze functie werk je vanuit meerdere systemen, dus het is belangrijk dat je goed kunt schakelen. Wat breng je nog meer mee?

 • Mbo werk- en denkniveau;
 • 40 uur per week beschikbaar;
 • Communicatief sterk in het Engels en Nederlands;
 • Ervaring met Microsoft Dynamics 365 CE & FO en Axapta is een pré;
 • Kennis van een CRM en ERP systeem;
 • Je bent gewend om zelfstandig te werken binnen een dynamische omgeving.


Wat krijg jij?

 • Salaris afhankelijk van ervaring in de range van €2.800 en €3.500 op basis van een fulltime dienstverband (40 uur per week);
 • We vinden een gezonde werk/privé balans erg belangrijk: mogelijkheid om flexibele uren te werken gecombineerd met 30 vrije dagen per jaar (24 vakantiedagen en 6 adv-dagen, gebaseerd op fulltime dienstverband) en de optie om extra adv-dagen bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per gereden kilometer of vergoeding voor daadwerkelijk gemaakte OV-kosten.

Wat nog meer?

 • Maak gratis en onbeperkt gebruik van onze eigen sportruimte 'The Box' op de Priva Campus, met diverse lessen in bijvoorbeeld CrossFit, Pilates en Spinning;
 • Deelname aan de pensioenregeling van Priva;
 • Opleidingsmogelijkheden via onze eigen Priva Academy.


Onze waarden

Het is de missie van Priva om een optimale omgeving te creëren waar mensen kunnen werken, groeien en ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw en gebouwautomatisering. Onze ambitie is om bekend te staan als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor sustainable urban deltas. We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen en bijdragen aan een aantal van de Sustainable Development Goals (SDG's).

Onze cultuur is opgebouwd rond onze kernwaarden; Sustainability, Innovation, Make It Happen en Human. In ons laatste werkgelegenheidsonderzoek beschreven onze collega's onze cultuur vooral als: open, ambitieus, innovatief, vriendelijk, betrokken, informeel, flexibel en nuchter. We willen een dynamische, snelle, platte en informele organisatie zijn, waar onze collega's de ruimte krijgen om te groeien en zich te ontwikkelen.


Wij geloven dat om succesvol te zijn, het belangrijk is om mensen met verschillende perspectieven, achtergronden en culturen te betrekken. Elke dag bouwen we verder aan onze open cultuur met mensen die gedreven zijn om onze visie in realiteit om te zetten, ongeacht van wie ze houden, waar ze vandaan komen of waar ze in geloven.


Solliciteren

Brengt dit jou een glimlach op je gezicht en zie jij jezelf als onze nieuwe Desk Account Manager? Solliciteer dan direct door het sollicitatieformulier in te vullen. We zullen daar zo snel mogelijk op reageren.

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable