Field Service Engineer

 • Technical Customer Support
 • De Lier, Netherlands

Field Service Engineer

Job description

Geef onze klanten en (installatie) partners de best mogelijke service en ondersteuning op onze gespecialiseerde Priva Producten.

Climate for growth

Het is de missie van Priva om een optimale omgeving te creëren waarin mensen kunnen werken, groeien en zich ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw en gebouwautomatisering. Wij lopen voorop in de ontwikkeling en productie van technologie voor het optimaliseren van de glastuinbouw en gebouwautomatisering.

We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen, zoals energie en water. Om onze missie en ambitie waar te maken, zijn we op zoek naar toegewijde collega's.

Your future ecosystem

In het hart van het Westland ligt De Lier. Midden in het kassencentrum van de wereld werd in de jaren vijftig het familiebedrijf Priva opgericht. Tegenwoordig zijn we een marktleidend bedrijf in de tuinbouwsector. Deze vacature is een essentieel onderdeel van onze supportdesk die wordt gevormd door een eerste en tweede lijn. In totaal zijn er 10 zeer gemotiveerde desk support en field service engineers die  verantwoordelijk zijn voor inkomende telefoontjes en e-mails met betrekking tot onze gespecialiseerde hard- en software die over de hele wereld zijn geplaatst.


How you add value

Als onze field service engineer ben je verantwoordelijk voor de best mogelijke service op het gebied van installatie en onderhoud van Priva producten en het opleiden van de eindgebruikers. Als de eerste lijn het probleem niet kan oplossen, ben jij de volgende. Je analyseert het vraagstuk door de juiste vragen te stellen. Lukt dit niet via de telefoon dan stap je in de auto en rijd je naar onze klanten en partners. Je bent regelmatig ter plaatse om Priva producten in bedrijf te stellen, te onderhouden en te updaten. Je geeft advies over onze producten, je signaleert en communiceert met onze sales teams over up en cross selling. Je bent verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening aan onze klanten en (installatie)partners. Je houdt hen op de hoogte van de status van de issues en incidenten en geeft complexere problemen door aan Product Support en controleert regelmatig of het probleem wordt opgelost.


Om een ​​goed overzicht te houden van ons serviceniveau is het van belang om problemen met onze producten volledig te registreren in het issuemanagementsysteem en in ons servicemanagementsysteem.


Er wordt van je verwacht dat je eens per maand een standby dienst draait.


Job requirements

Who you are

We zijn op zoek naar een analytische, resultaatgerichte en klantgerichte field engineer die graag de best mogelijke ondersteuning biedt. Verder lezen we je cv om het volgende te vinden:

 • Een technische opleidingsachtergrond, bij voorkeur in elektronica of werktuigbouwkunde;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als field engineer / technische support;
 • Goede beheersing van de Engelse taal, een extra Europese taal is prettig om te hebben;
 • Een rijbewijs;
 • Ervaring in de tuinbouwsector is een grote plus.


What you get

In cijfers:

 • Een bruto salaris op basis van je ervaring tussen € 2.200,- en € 4.000,- op basis van 40 uur per week;
 • Wij vinden een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk: flexibele werkuren gecombineerd met 30 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Bedrijfswagen.

Voor je eigen duurzaamheid:

 • Sluit je aan bij onze collectieve zorgverzekering;
 • Zeker zijn met onze pensioenregeling;
 • Voel je betrokken en sluit je aan bij ons participatieplan;
 • Blijf leren met je persoonlijke opleidingsmogelijkheden en budget;
 • Wees gelukkig en fit door gebruik te maken van onze gezonde cafetaria, onze gratis fitness op locatie waar u kunt deelnemen aan CrossFit-, Pilates- en Spinninglessen of tafeltennis of -voetbal kunt spelen.


Wird je hier blij van? Solliciteer dan hieronder of neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag meer over ons, onze visie en toekomst.


A screening procedure can be part of our selection process.