Skip to content

Hardware Quality Engineer

De Lier, Zuid-Holland, Netherlands€2,500 - €3,500 per monthProduction & Logistics

Job description

Voel jij je thuis in een hightech omgeving, op zoek naar een functie bij een bedrijf waar je je technisch kunt ontwikkelen? Dan is deze dynamische functie van Hardware Quality Engineer zeker iets voor jou!


Jouw toekomstig ecosysteem

Tussen Rotterdam en Den Haag vind je de kashoofdstad van de wereld: “Het Westland”, waar onze campus in De Lier staat. Op deze 100 vierkante kilometer is Priva in de jaren vijftig opgericht en waar we nog steeds als familiebedrijf opereren. Waar Priva begon als hardwarebedrijf zijn wij vandaag de dag uitgegroeid tot een innovatief softwarebedrijf en wereldmarktleider geworden in tuinbouw- en gebouwautomatisering. We zijn een hightech bedrijf dat hardware, software en digitale diensten ontwikkelt op het gebied van klimaatbeheersing, energiebesparing en optimaal hergebruik van water. Dit doen we voor de tuinbouw, indoor- en city farming, maar ook voor utiliteitsgebouwen zoals kantoren, winkels, hotels en ziekenhuizen.


We zijn er trots op samen te werken met meer dan 500 collega's, in 16 internationale vestigingen verdeeld over 12 landen, samen met meer dan 400 internationale installatiepartners om onze duurzame oplossingen en diensten te leveren in meer dan 100 landen. 


In de rol van Hardware Engineer kom je te werken in de afdeling Supply Chain Engineering. Je werkt nauw samen met Supplier Quality Engineers, inkopers en productontwikkelaars van R&D en supportmedewerkers van onze Customer Support Centre.  Het merendeel van onze producten wordt ontwikkeld door onze afdeling Productontwikkeling, in nauwe samenwerking met ontwikkelingspartners en extern geproduceerd bij onze leveranciers. Onze controleproducten staan ​​bekend om hun hoge kwaliteit. De afdeling vervult een “spin in het web-functie” op het gebied van leveranciers, productontwikkeling, productie, logistiek en ondersteuning.


Hoe jij waarde toevoegt

Als Hardware Engineer help jij om goede producten aan onze klanten te leveren door de kwaliteit van onze technische producten te bewaken en continue te verbeteren. Je begeleidt op technisch vlak de controle op binnenkomende goederen (IQC) , waarbij specialistische, technische kennis is vereist en neem je indien noodzakelijk vervolgacties. Hierbij wordt verwacht dat je bij productkwaliteitsissues de juiste analyse weet te maken en ideeën kunt aandragen voor het oplossen daarvan. ook worden defecte producten (RMA's) uit de markt door jou geanalyseerd t.b.v. garantieverlening en verbetering van de kwaliteit van de producten. Je neemt deel aan overleggen waarbij je jouw ideeën kunt inbrengen richting onze afdeling Productontwikkeling. 

Voor zowel bestaande als nieuwe producten is jouw bijdrage belangrijk bij het ontwikkelen en samenstellen van testapparatuur voor het verkrijgen van de juiste controles binnen het IQC- en RMA-proces. Hierbij is een grote kennis vereist van de elektronische componenten, de door Priva ontwikkelende software en de omgeving waarin de hardware wordt toegepast.  

Job requirements

Wie je bent

 • Je hebt net je mbo 4 diploma behaald in een relevante richting (bv. Elektrotechniek, Technicus Engineering) of je hebt al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je neemt graag initiatief en bent zelfstandig, maar werkt ook graag in teamverband;
 • Daarnaast beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en weet je partijen bij elkaar te brengen;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.


Wat je krijgt

In cijfers:

 • Een bruto salaris op basis van je ervaring in de range van € 2.300,- en € 3.200,- op basis van 40 uur per week;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk: flexibele uren werken gecombineerd met 30 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per gereden kilometer of vergoeding voor daadwerkelijk gemaakte OV-kosten.

Voor je eigen duurzaamheid:

 • Maak gratis en onbeperkt gebruik van onze eigen sportruimte "The Box" op de Priva Campus, met diverse lessen in bijvoorbeeld CrossFit, Pilates en Spinning;
 • Deelname aan de pensioenregeling van Priva;
 • Opleidingsmogelijkheden via onze eigen Priva Academy.


Onze waarden

Het is de missie van Priva om een optimale omgeving te creëren waar mensen kunnen werken, groeien en ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw en gebouwautomatisering. Onze ambitie is om bekend te staan als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor sustainable urban deltas. We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen en bijdragen aan een aantal van de Sustainable Development Goals (SDG's).


Onze cultuur is opgebouwd rond onze kernwaarden; Sustainability, Innovation, Make It Happen en Human. In ons laatste werkgelegenheidsonderzoek beschreven onze collega's onze cultuur vooral als: open, ambitieus, innovatief, vriendelijk, betrokken, informeel, flexibel en nuchter. We willen een dynamische, snelle, platte en informele organisatie zijn, waar onze collega's de ruimte krijgen om te groeien en te ontwikkelen.


Wij geloven dat, om succesvol te zijn, het belangrijk is om mensen met verschillende perspectieven, achtergronden en culturen te betrekken. Elke dag bouwen we verder aan onze open cultuur met mensen die gedreven zijn om onze visie in realiteit om te zetten, ongeacht van wie ze houden, waar ze vandaan komen of waar ze in geloven.


Solliciteren

Doet dit alles je glimlachen en zie jij jezelf als onze nieuwe Hardware Quality Engineer? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag meer over ons, onze visie en toekomst.

or

Apply with Indeed unavailable