Skip to content

HR Business Partner

De Lier, Zuid-Holland, Netherlands€4,500 - €5,500 per monthPeople, Culture and Organization

Job description

Maak deel uit van onze groei en word Priva’s nieuwe HR Business Partner.

Ben jij een ervaren HR-professional, toe aan een nieuwe stap en voel je je verbonden met onze kernwaarden Human, Sustainability, Innovation en Make it Happen?


Jouw werkomgeving

Tussen Rotterdam en Den Haag vind je de kashoofdstad van de wereld: “Het Westland”, waar onze campus in De Lier staat. Op deze 100 vierkante kilometer is Priva in de jaren vijftig opgericht en waar we nog steeds als familiebedrijf opereren. Waar Priva begon als hardwarebedrijf zijn wij vandaag de dag uitgegroeid tot een innovatief softwarebedrijf en wereldmarktleider geworden in tuinbouw- en gebouwautomatisering. We zijn een hightech bedrijf dat hardware, software en digitale diensten ontwikkelt op het gebied van klimaatbeheersing, energiebesparing en optimaal hergebruik van water. Dit doen we voor de tuinbouw, indoor- en city farming, maar ook voor utiliteitsgebouwen zoals kantoren, winkels, hotels en ziekenhuizen.


We zijn er trots op samen te werken met meer dan 500 collega's, in 16 internationale vestigingen verdeeld over 12 landen, samen met meer dan 400 internationale installatiepartners om onze duurzame oplossingen en diensten te leveren in meer dan 100 landen. Als HR Business Partner word je onderdeel van het HR team, bestaande uit 1 Manager HR, 2 andere HR Business Partners, 1 HR Advisor, 1 Project Officer en 2 HR Assistants met als doel bij te dragen aan het creëren van een plezierige, uitdagende en gezonde werkomgeving.


Hoe jij waarde toevoegt

Als HR Business Partner sla je de brug tussen de verschillende afdelingen en de HR afdeling. Je ondersteunt jouw account Horticulture met personeelszaken; sommige taken pak je zelf op, andere stuur je door naar HR Support. Je hebt regelmatig overleg over personeelsplanning, verzuim en retentie en met behulp van afdeling Recruitment zorg je voor het werven van nieuwe collega’s. Je voert sollicitatiegesprekken en bent in de lead als het gaat om het regelen van nearshoring. Daarnaast help je bij het voorbereiden en uitvoeren van moeilijke gesprekken en je begeleidt bij het herstructureren van afdelingen. Je vindt het leuk om te ondersteunen bij persoonlijke ontwikkeling van medewerkers door te helpen bij het opstellen van ontwikkelingsdoelen. Ook zorg je ervoor dat het bedrijfsbeleid correct wordt uitgevoerd. Verder werk je aan projecten en aan continue verbetering en optimalisatie van bedrijfsbeleid en HR-processen binnen ons hele bedrijf, denk aan Learning & Development. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om hierop een visie te creëren. 

Job requirements

Wie ben jij?
Je staat bekend om je vermogen om structuur aan te brengen en om jouw integriteit, uitstekende communicatieve vaardigheden en flexibiliteit. Je denkt altijd minstens één stap vooruit en maakt graag deel uit van een hecht team waar hard werken en plezier maken perfect samengaan. Je werkt graag met mensen op verschillende niveaus: van hands-on werk tot meer analytische activiteiten, van developers tot senior management. Deze diversiteit zorgt voor veel uitdaging en vereist dat je makkelijk kunt schakelen in aanpak en stijl. Daarnaast herkent onze perfecte kandidaat zich in het volgende:


 • Je hebt een bachelor diploma op het gebied van HR (of aanverwant);
 • Je hebt ruime ervaring in het HR vakgebied waarvan bij voorkeur 3 tot 5 jaar ervaring in een adviserende rol, zoals HR Business Partner; 
 • Je hebt ervaring met het combineren van operationele HR werkzaamheden met het succesvol opleveren in HR projecten;
 • Je bent een sparringpartner voor je teamleden en voor de managers en teams die je ondersteunt. Je bent een goede luisteraar, die weet wanneer in te grijpen;
 • Je hebt een passie om op de hoogte te blijven van de laatste HR-trends;
 • Je bent intrinsiek gemotiveerd, gewend om in een snelle organisatie te werken die constant in beweging is en je voelt je verbonden met de missie en visie van Priva;
 • Je bent een echte zelfstarter, nuchter, positief ingesteld en hebt een sterke drang naar verbetering;
 • Je weet je uitstekend te redden in het Nederlands en Engels in woord en geschrift;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.


Wat krijg jij?

 • Salaris afhankelijk van ervaring in de range van € 4.500 en € 5.500 op basis van een fulltime dienstverband (40 uur per week);
 • We vinden een gezonde werk-privébalans erg belangrijk: mogelijkheid om flexibele uren te werken gecombineerd met 30 vrije dagen per jaar (24 vakantiedagen en 6 adv-dagen, gebaseerd op fulltime dienstverband) en de optie om extra adv-dagen bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per gereden kilometer of vergoeding voor daadwerkelijk gemaakte OV-kosten.


Wat nog meer?

 • Maak gratis en onbeperkt gebruik van onze eigen sportruimte 'The Box' op de Priva Campus, met diverse lessen in bijvoorbeeld CrossFit, Pilates en Spinning;
 • Deelname aan de pensioenregeling van Priva;
 • Opleidingsmogelijkheden via onze eigen Priva Academy.


Onze waarden

Het is de missie van Priva om een optimale omgeving te creëren waar mensen kunnen werken, groeien en ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw en gebouwautomatisering. Onze ambitie is om bekend te staan als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor sustainable urban deltas. We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen en bijdragen aan een aantal van de Sustainable Development Goals (SDG's).


Onze cultuur is opgebouwd rond onze kernwaarden; Sustainability, Innovation, Make It Happen en Human. In ons laatste werkgelegenheidsonderzoek beschreven onze collega's onze cultuur vooral als: open, ambitieus, innovatief, vriendelijk, betrokken, informeel, flexibel en nuchter. We willen een dynamische, snelle, platte en informele organisatie zijn, waar onze collega's de ruimte krijgen om te groeien en te ontwikkelen.


Wij geloven dat, om succesvol te zijn, het belangrijk is om mensen met verschillende perspectieven, achtergronden en culturen te betrekken. Elke dag bouwen we verder aan onze open cultuur met mensen die gedreven zijn om onze visie in realiteit om te zetten, ongeacht van wie ze houden, waar ze vandaan komen of waar ze in geloven.


Solliciteren

Brengt dit jou een glimlach op het gezicht en zie jij jezelf als onze nieuwe HR Business Partner? Solliciteer dan direct door het sollicitatieformulier in te vullen. We zullen daar zo snel mogelijk op reageren en hopen je snel te ontmoeten.

or

Apply with Indeed unavailable