Skip to content

HR Business Partner

De Lier, Zuid-Holland, Netherlands€4,000 - €5,500 per monthPeople, Culture and Organization

Job description

Maak deel uit van onze groei en word Priva’s HR Business Partner.


Jouw werkomgeving

Als HR Business Partner word je onderdeel van ons HR-team, bestaande uit 1 Director HR, 2 HR Business Partners, 1 Project Officer, 2 HR Assistants en het Recruitment team. 

Wij zijn een familiebedrijf uit het Westland en zijn begonnen als meet- en regeltechniekbedrijf in de jaren 60 en tegenwoordig zijn wij een innovatief softwarebedrijf dat uit is gegroeid tot wereldmarktleider in de tuinbouw en een van de leiders in gebouwautomatisering in Europa.


Vandaag de dag zijn we een hightechbedrijf dat hardware, software en digitale diensten ontwikkelt op het gebied van klimaatbeheersing, energiebesparing en optimaal hergebruik van water. Onze oplossingen zijn te vinden in gebouwen zoals het Rijksmuseum, Hilton Hotels, NS stations, Westminster Abbey, maar ook in het olifantenverblijf van Diergaarde Blijdorp.

We zijn er trots op samen te werken met meer dan 600 collega's, in 16 internationale vestigingen verdeeld over 12 landen, samen met meer dan 400 internationale installatiepartners om onze duurzame oplossingen en diensten te leveren in meer dan 100 landen.


Hoe jij waarde toevoegt

Als HR Business Partner voor onze Building Automation business unit ben je de sparringpartner voor de managers binnen Building Automation. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over alle voorkomende HR onderwerpen en bent onderdeel van MT. Je fungeert als vraagbaak voor (internationale) hr vraagstukken. Daarnaast houd jij je bezig met het coachen en adviseren van leidinggevenden in en buiten Nederland. Je weet alles van (complex) verzuim, werving en selectie en opleiding en ontwikkeling, waar jij op dagelijkse basis mee bezig bent. Om alle administratieve zaken op orde te hebben werk je nauw samen met de collega's van het HR Support team. Daarnaast draag je, in samenwerking met de andere HR Business Partners, zorg voor de implementatie van diverse organisatiebrede HR-projecten.

Jouw business unit heeft mooie groeiplannen en jij hebt ervaring met verandering binnen een organisatie die internationaal opereert. Jij snapt welke vragen er gesteld moeten worden om deze groei op HR-gebied goed in kaart te brengen en te begeleiden. Daarnaast zijn er een aantal projecten waarbij je kan helpen of de leiding kan nemen. Denk hierbij aan een volledig elektrisch wagenpark, onboarding en implementatie van de nieuwe pensioenregeling.


Job requirements

Wie jij bent

Een ervaren, zelfsturende HR Business Partner die ervaring heeft opgedaan binnen een middelgrote tot grote organisatie en daar verandering begeleid heeft. Je staat sterk in je schoenen en kan op MT-niveau meepraten doordat je een stap vooruitdenkt. Je bent integer, kan makkelijk schakelen met de verschillende lagen binnen de organisatie en je bent communicatief sterk en sensitief. Verder zoeken wij:


 • Minimaal 5 jaar ervaring in de rol van HR Business Partner;
 • Ervaring met het combineren van operationele HR-werkzaamheden en het succesvol opleveren in HR-projecten;
 • Werkervaring binnen een internationaal opererende organisatie is een pré;
 • Een echte zelfstarter, nuchter, positief ingesteld en hebt een sterke drang naar verbetering;
 • Vloeiend Nederlands en sterk in Engels in woord en geschrift;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.


Wat krijg jij?

 • Salaris afhankelijk van ervaring in de range van € 4.000 en € 6.000 op basis van een fulltime dienstverband (40 uur per week);
 • We vinden een gezonde werk-privébalans erg belangrijk: mogelijkheid om flexibele uren te werken gecombineerd met 30 vrije dagen per jaar (24 vakantiedagen en 6 adv-dagen, gebaseerd op fulltime dienstverband) en de optie om extra adv-dagen bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per gereden kilometer of vergoeding voor daadwerkelijk gemaakte OV-kosten.

Wat nog meer?

 • Maak gratis en onbeperkt gebruik van onze eigen sportruimte 'The Box' op de Priva Campus, met diverse lessen in bijvoorbeeld CrossFit, Pilates en Spinning;
 • Deelname aan de pensioenregeling van Priva;
 • Opleidingsmogelijkheden via onze eigen Priva Academy.


Onze waarden

Het is de missie van Priva om een optimale omgeving te creëren waar mensen kunnen werken, groeien en ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw en gebouwautomatisering. Onze ambitie is om bekend te staan als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor sustainable urban deltas. We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen en bijdragen aan een aantal van de Sustainable Development Goals (SDG's).


Onze cultuur is opgebouwd rond onze kernwaarden; Sustainability, Innovation, Make It Happen en Human. In ons laatste medewerkerstevredenheidsonderzoek beschreven onze collega's onze cultuur vooral als: open, ambitieus, innovatief, vriendelijk, betrokken, informeel, flexibel en nuchter. We willen een dynamische, snelle, platte en informele organisatie zijn, waar onze collega's de ruimte krijgen om te groeien en te ontwikkelen.


Wij geloven dat, om succesvol te zijn, het belangrijk is om mensen met verschillende perspectieven, achtergronden en culturen te betrekken. Elke dag bouwen we verder aan onze open cultuur met mensen die gedreven zijn om onze visie in realiteit om te zetten, ongeacht van wie ze houden, waar ze vandaan komen of waar ze in geloven.

Solliciteren

Brengt dit jou een glimlach op het gezicht en zie jij jezelf als onze nieuwe HR Business Partner? Solliciteer dan direct en wij komen zo snel mogelijk bij je terug. 

or

Apply with Indeed unavailable