Skip to content

Manager Technical Support

Netherlands, Zuid-Holland, De LierTechnical Customer Support

Job description

Ben jij een ervaren technisch specialist, die ons team naar een hoger level weet te tillen? Dan ben jij de Manager Technical Support die we zoeken.


Klimaat voor groei

Het is de missie van Priva om een ​​optimale omgeving te creëren waar mensen kunnen werken, groeien en ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw en gebouwautomatisering. Onze ambitie is om bekend te staan ​​als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor duurzame stedelijke delta's. We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen en bijdragen aan een aantal van de Sustainable Development Goals (SDG's).

Om onze missie en ambitie waar te maken, zijn we op zoek naar toegewijde collega's en in het bijzonder een Manager Technical Support.


Jouw toekomstig ecosysteem

Tussen Rotterdam en Den Haag vind je de kassenhoofdstad van de wereld: “Het Westland”, waar onze campus is gevestigd in De Lier. Een regio die een grote bijdrage levert aan Nederland als voedselexporteur nummer 2 wereldwijd, direct na de VS.

Op deze 100 vierkante kilometer werd in de jaren vijftig Priva opgericht. Een innovatief familiebedrijf van inmiddels de tweede generatie. Vandaag de dag zijn we een hightech bedrijf dat hardware, software en digitale diensten ontwikkelt op het gebied van klimaatbeheersing, energiebesparing en optimaal hergebruik van water. Dit doen we voor utiliteitsgebouwen zoals kantoren, winkels, hotels en ziekenhuizen, maar ook voor tuinbouw, indoor en city farming.


Als Manager Technical Support maak je deel uit van ons Building Automation team. Priva Building Automation heeft momenteel een marktleidende positie in Nederland. Met onze oplossingen garanderen we een optimaal klimaat in gebouwen, zoals IJsstadion Thialf, Diergaarde Blijdorp, Rijksmuseum, maar ook in meerdere hotels en ziekenhuizen. Als Manager Technical Support maak je deel uit van ons Technical Service & Support team, dat momenteel bestaat uit vijf specialisten en één technisch administratief medewerker.


Hoe jij waarde toevoegt

Als Manager Technical Support breng je het team naar een hoger niveau. Je ondersteunt je collega's, bespreekt knelpunten en helpt processen te verbeteren. Je bent het gezicht van het team naar interne collega's en naar de buitenwereld. Je treedt op als meewerkend voorman/-vrouw. Dit houdt in dat je een vraagbaak bent voor je team, maar ook samen met de andere technisch specialisten aan operationele werkzaamheden werkt.


Als Technisch Specialist bij Priva is het jouw voornaamste zorg om via ons partnernetwerk optimale technische ondersteuning (op afstand of op locatie) te bieden aan onze klanten. Net als je teamleden, ben je regelmatig op pad om partners en projecten te bezoeken. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, doorzie je problemen snel en ben je in staat om de achterliggende vraag van deze partner helder te krijgen. Zo maak je de overstap van oplossingen bieden op korte termijn naar service op lange termijn.


Met jouw ervaring en inzicht weet jij deze technische vraagstukken aan te pakken. Je gaat proactief aan de slag met analyseren, controleren, testen en oplossen. Van het inwinnen van informatie bij collega's tot het bouwen van een testopstelling voor een installatie. Je vindt je weg binnen alle vakgebieden van gebouwbeheersystemen en volgt de ontwikkelingen op het gebied van Big Data, Data-analyse, Cloud & mobiele applicaties op de voet. Je biedt support en denkt mee met de partner op zowel de Priva hard- en software als zaken zoals cloudservices, API's en diverse integraties.


Zoals je wellicht merkt, gaat de technische ondersteuning die Priva haar partners biedt verder dan het afhandelen van telefoontjes en vragen. We verwachten dat je een breed scala aan activiteiten kunt uitvoeren en je thuis voelt in een soms hectische en veeleisende omgeving. Allemaal met een gemeenschappelijk doel: ervoor zorgen dat onze klanten onze Priva producten en oplossingen zo effectief mogelijk kunnen toepassen. Jouw technisch inzicht, kennis en ervaring gebruiken om dit te bereiken geeft je energie!

Job requirements

Wie je bent

Je bent een ervaren, klantgerichte en analytische technisch manager met uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je een inspirerende, energieke en motiverende leider die een team naar een hoger niveau kan tillen. Verder zullen we je cv lezen om te vinden:


 • Een afgeronde bachelor in een technische richting, b.v. Elektrotechniek, Elektronica of Werktuigbouwkunde;
 • Ervaren in elektrotechniek of meet- en regeltechniek;
 • Kennis van HVAC-regelsystemen, bij voorkeur Priva-systemen;
 • Uitstekende communicatie in het Nederlands en Engels.


Wat je krijgt

In cijfers:

 • Een bruto salaris op basis van je ervaring in het bereik van € 4.000,- en € 6.000,- op basis van 40 uur per week;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk: flexibele uren werken gecombineerd met 30 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een leaseauto.

Voor je eigen duurzaamheid:

 • Sluit je aan bij onze collectieve zorgverzekering;
 • Wees verzekerd met ons pensioenplan;
 • Voel je betrokken en sluit je aan bij ons participatieplan;
 • Blijf leren met je persoonlijke opleidingsmogelijkheden en budget;
 • Wees gelukkig en fit door gebruik te maken van onze gezonde cafetaria, onze gratis fitness op locatie waar u kunt deelnemen aan Crossfit-, Pilates- en Spinninglessen of tafeltennis of voetbal kunt spelen.

Doet de functie van Manager Technical Support je glimlachen? Solliciteer gerust of neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag meer over ons, onze visie en toekomst.

Een screeningsprocedure kan onderdeel uitmaken van ons selectieproces.

or

Apply with Indeed unavailable