Skip to content

Paneelbouwer

De Lier, Zuid-Holland, Netherlands€2,100 - €2,800 per monthProduction & Logistics

Job description

Wij zijn op zoek naar een zelf startende, positief ingestelde paneelbouwer


Jouw toekomstig ecosysteem

Wij zijn Priva, aangenaam. Een hightech familiebedrijf uit het Westland dat hardware, software en digitale diensten maakt voor klimaatbeheersing, energiebesparing en optimaal (her)gebruik van water. Dit doen wij in de horticultural sector waar wij wereldwijd marktleider zijn en de gebouwautomatisering, waar wij marktleider in Nederland zijn.


We zijn er trots op samen te werken met meer dan 500 collega's, in 16 internationale vestigingen verdeeld over 12 landen, samen met meer dan 400 internationale installatiepartners om onze duurzame oplossingen en diensten te leveren in meer dan 100 landen.

Waar ben je als Paneelbouwer verantwoordelijk voor?

Je komt als Paneelbouwer terecht bij onze afdeling Productie, die nu bestaat uit ongeveer 20 man. Bij Productie houden we ons bezig met verschillende werkzaamheden, van de bouw van klimaatcomputers tot het assembleren van de waterunits. We hebben een gemotiveerd, leuk team dat gezamenlijk de operatie door willen laten draaien. Je zult in jouw werk met name verantwoordelijk zijn voor:

 • Plannen van je eigen werkzaamheden; 
 • Bouwen van onze schakelpanelen voor onze computers en watersystemen volgens tekeningen en algemene richtlijnen;
 • Daar waar nodig bijspringen bij de bouw van computers en watersystemen.


Job requirements

Wie ben je?

 • MBO werk- en denkniveau, opleiding in richting van Elektronica of Mechatronica;
 • Je bent net klaar met jouw opleiding of hebt al wat jaren werkervaring;
 • Je bent een teamplayer, flexibel, nauwkeurig en neemt graag initiatief;
 • Je voelt je prettig in een team van collega’s met een serieuze werkhouding, maar waarin ook plezier wordt gemaakt.


Wat krijg je?
 In de functie van Paneelbouwer kan je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris afhankelijk van ervaring in de range van €2.300,- en €2.900,- op basis van een fulltime dienstverband (40 uur per week);
 • We vinden een gezonde werk/privé balans erg belangrijk: 30 vrije dagen per jaar (24 vakantiedagen en 6 adv-dagen) en de optie om extra adv-dagen bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per gereden kilometer (tot 240 kilometer per dag) of vergoeding voor daadwerkelijk gemaakte OV-kosten.


Waarom Priva?

Werken bij Priva betekent werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Saai is een woord wat we bij Priva niet kennen. Met onze gedeelde visie en ons enthousiasme werken we elke dag samen aan het realiseren van een Climate for Growth voor zowel onze klanten als onze collega’s. Wij geloven dat vertrouwen in talent en de ruimte geven aan ontwikkeling het beste in mensen naar boven haalt. We zoeken dan ook mensen die eigenaarschap tonen en gemotiveerd zijn om samen te bouwen aan een betere wereld.


Solliciteren
Is dit jouw baan en word je blij van het lezen van deze vacature? Reageer dan snel, wij kijken uit om je beter te leren kennen.


Screening kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

or