Skip to content

Pre-Sales Consultant Indoor Growing & Vertical Farming

De Lier, Zuid-Holland, Netherlands€3,500 - €4,500 per monthTechnical Customer Support

Job description

Met jouw kennis op het gebied van water- en irrigatiesystemen begeleid jij klanten tijdens ontwerpfase. Daarnaast weet jij deze ontwerpen om te zetten in een kostenindicatie en offerte. In sommige gevallen kan het gewenst zijn om de situatie ter plaatse nader te bekijken.


Jouw werkomgeving

Tussen Rotterdam en Den Haag vind je de kashoofdstad van de wereld: “Het Westland”, waar onze campus in De Lier staat. Op deze 100 vierkante kilometer is Priva in de jaren vijftig opgericht en waar we nog steeds als familiebedrijf opereren. Waar Priva begon als hardwarebedrijf zijn wij vandaag de dag uitgegroeid tot een innovatief softwarebedrijf en wereldmarktleider geworden in tuinbouw- en gebouwautomatisering. We zijn een hightech bedrijf dat hardware, software en digitale diensten ontwikkelt op het gebied van klimaatbeheersing, energiebesparing en optimaal hergebruik van water. Dit doen we voor de tuinbouw, indoor- en city farming, maar ook voor utiliteitsgebouwen zoals kantoren, winkels, hotels en ziekenhuizen.


We zijn er trots op samen te werken met meer dan 500 collega's, in 16 internationale vestigingen verdeeld over 12 landen, samen met meer dan 400 internationale installatiepartners om onze duurzame oplossingen en diensten te leveren in meer dan 100 landen.  Als Pre-Sales Consultant ben je onderdeel van het Indoor team en werk je nauw samen met onze collega’s in de Branch Offices wereldwijd. Een respectvolle omgang met mens en omgeving is onze cultuur. 


Hoe jij waarde toevoegt

Ons Indoor Growing team houdt zich onder andere bezig met vraagstukken op het gebied van klimaatbeheersing, irrigatie, watermanagement en energiemanagement in de sector Indoor Growing & Vertical Farming. In samenwerking met de eindgebruiker en dealer wordt per situatie naar de beste technische oplossing gezocht.


Als Pre-Sales Consultant Indoor Growing & Vertical Farming bij Priva zul je in de dagelijkse praktijk klanten helpen met het maken van de juiste keuzes als het gaat om irrigatiesystemen, klimaat en controls voor hun Indoor Growing & Vertical Farming projecten. Dat betekent dat je onze producten en software weet te vertalen naar complete oplossingen. Dit doe je uiteraard niet alleen. Je maakt onderdeel uit van een dedicated team voor deze relatief jonge en dynamische markt. Met jouw kennis en ervaring ben je innovatief en zorg je voor het juiste advies.


Job requirements

Wie jij bent

Je bent gewend om zelfstandig te werken binnen een dynamische omgeving en behoudt daarbij altijd een goede helicopterview. Je hebt affiniteit met het ontwerpen van water- en irrigatiesystemen en herkent jezelf in de volgende competenties: initiatiefrijk, zelfstandig en flexibel. Wij denken daarnaast dat we een match zijn als je:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau, opleiding in een technische richting
 • Affiniteit met waterbehandeling en irrigatiesystemen
 • Ervaring met procesautomatisering, bij voorkeur bekend met Priva technologie
 • In bezit bent van rijbewijs B
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Eventueel bereid bent tot reizen buiten Nederland


Wat krijg jij?

 • Salaris afhankelijk van ervaring in de range van € 3.500 en € 4.500 op basis van een fulltime dienstverband (40 uur per week);
 • We vinden een gezonde werk-privébalans erg belangrijk: mogelijkheid om flexibele uren te werken gecombineerd met 30 vrije dagen per jaar (24 vakantiedagen en 6 adv-dagen, gebaseerd op fulltime dienstverband) en de optie om extra adv-dagen bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Lease auto of mobiliteitsbudget.


Wat nog meer?

 • Maak gratis en onbeperkt gebruik van onze eigen sportruimte 'The Box' op de Priva Campus, met diverse lessen in bijvoorbeeld CrossFit, Pilates en Spinning;
 • Deelname aan de pensioenregeling van Priva;
 • Opleidingsmogelijkheden via onze eigen Priva Academy.


Onze waarden

Het is de missie van Priva om een optimale omgeving te creëren waar mensen kunnen werken, groeien en ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw en gebouwautomatisering. Onze ambitie is om bekend te staan als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor sustainable urban deltas. We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen en bijdragen aan een aantal van de Sustainable Development Goals (SDG's).


Onze cultuur is opgebouwd rond onze kernwaarden; Sustainability, Innovation, Make It Happen en Human. In ons laatste werkgelegenheidsonderzoek beschreven onze collega's onze cultuur vooral als: open, ambitieus, innovatief, vriendelijk, betrokken, informeel, flexibel en nuchter. We willen een dynamische, snelle, platte en informele organisatie zijn, waar onze collega's de ruimte krijgen om te groeien en te ontwikkelen.


Wij geloven dat, om succesvol te zijn, het belangrijk is om mensen met verschillende perspectieven, achtergronden en culturen te betrekken. Elke dag bouwen we verder aan onze open cultuur met mensen die gedreven zijn om onze visie in realiteit om te zetten, ongeacht van wie ze houden, waar ze vandaan komen of waar ze in geloven.


Solliciteren

Brengt dit jou een glimlach op het gezicht en zie jij jezelf als onze nieuwe Pre-Sales Consultant? Solliciteer dan direct door het sollicitatieformulier in te vullen. We zullen daar zo snel mogelijk op reageren en hopen je snel te ontmoeten.

or

Apply with Indeed unavailable