Servicemonteur Kompano

  • Technical Customer Support
  • De Lier, Netherlands

Servicemonteur Kompano

Job description

Priva Kompano

Als Servicemonteur lever je een essentiële bijdrage aan het succes van Priva Kompano. Dit nieuwe initiatief, mede geïnitieerd door telers, heeft als doel om de saaie en zware gewasarbeid in de tuinbouw te vervangen door slimme robots toe te passen.


In 2021 vindt het eerste lid van de Kompano-familie, een bladsnijrobot voor de tomatenteelt, zijn weg naar een internationale markt. Dat is nog maar het begin en de ontwikkelingen gaan in een versneld tempo door om ook robots voor andere gewasarbeidstaken naar voren te halen. Het Kompano team bestaat nu uit 9 leden en groeit snel.

Wat ga je doen?
Als Servicemonteur zul je klantgericht technische vragen beantwoorden over de Kompano robot omtrent software en hardware op kantoor. Je zult de robot bij verschillende telers in bedrijf stellen en hardware en software problemen van de robot oplossen in servicediensten. Dit kan dus ook zijn buiten reguliere werktijden.

Job requirements

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven teamplayer, die goed zelfstandig en oplossingsgericht kan werken. Daarnaast zou het fijn zijn als we het volgende vinden op jouw CV:

  •  Je hebt een MBO-4 opleiding op het gebied van mechatronica afgerond;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • Je hebt affiniteit met tuinbouw en robotica;
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om ook buiten reguliere werktijden te werken.


Waarom Priva Kompano?

Werken bij Priva Kompano betekent werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Saai is een woord wat we bij Priva niet kennen. Met onze gedeelde visie en ons enthousiasme werken we elke dag samen aan het realiseren van een Climate for Growth voor zowel onze klanten als onze collega’s. Wij geloven dat vertrouwen in talent en de ruimte geven aan ontwikkeling het beste in mensen naar boven haalt. We zoeken dan ook mensen die eigenaarschap tonen en gemotiveerd zijn om samen te bouwen aan een betere wereld.