Skip to content

Stagiair(e) HR

Netherlands, Zuid-Holland, De LierPeople, Culture and Organization

Job description

Draag bij aan onze missie Creating A Climate For Growth en word de nieuwe Stagiair(e) HR bij Priva! Ben jij enthousiast, leergierig en zelfstandig en op dit moment bezig met een opleiding in de richting van Human Resource Management? Dan zijn wij een match!


Wat ga je doen?

Als HR stagiair(e) bij Priva kom je terecht in een enthousiast HR team, bestaande uit een Manager HR, HR Business Partners, een Recruiter en HR Assistants. We zijn een ambitieus team waarin we houden van hard werken, maar waar ook ruimte is voor een geintje of een goed gesprek. Tijdens jouw stage draai je volledig mee in het voorbijkomend HR werk. Zo zal je de HR Assistants ondersteunen in het beantwoorden van diverse vragen van collega's en help je bij de administratieve verwerking van HR processen. Daarnaast kijk je mee met onze HR Business Partners en zal je losse projecten kunnen oppakken. Er is van alles mogelijk! Wij helpen je graag in het ontwikkelen van je competenties en de mogelijke schoolopdrachten.


Wie zijn wij?

Wij zijn Priva! Priva is een familiebedrijf, gevestigd in het Westland. Het is de missie van Priva om een ​​optimale omgeving te creëren waarin zowel planten als mensen kunnen werken, groeien en zich ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw, gebouwautomatisering en alles daartussenin. Wij zijn toonaangevend in de ontwikkeling en productie van technologie voor het optimaliseren van omgevingsomstandigheden en processen.

Onze ambitie is om bekend te staan ​​als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor duurzame stedelijke delta's. We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen, zoals energie en water. Om onze missie en ambitie waar te maken, zijn we op zoek naar toegewijde collega's. We zijn er trots op dat we met ruim 600 collega's, in 16 internationale vestigingen verdeeld over 12 landen samen met meer dan 400 internationale installatiepartners werken aan het leveren van onze duurzame oplossingen en diensten in meer dan 100 landen.

Job requirements

Wie ben jij?

We zijn bij voorkeur op zoek naar een stagiair die in het tweede, derde of laatste leerjaar zit van de HBO opleiding Human Resource Management, die van aanpakken houdt, graag veel wil leren en enthousiast is over het HR-vak. Je bent iemand die proactief dingen oppakt, werk ziet liggen en betrokken is bij zowel de rest van het team als bij jouw collega's binnen Priva. Daarnaast ben je 24 tot 40 uur beschikbaar in de week. 


Wat je krijgt

  • Een hele interessante stageplek, waar je jezelf snel zal ontwikkelen;
  • Stagevergoeding!
  • Maak gebruik van onze gratis fitness op locatie waar je kunt deelnemen aan Crossfit-, Pilates- en Spinninglessen of speel een potje tafelvoetbal en tafeltennis mee. 

Solliciteren

Lijkt het je interessant om bij Priva stage te lopen? Solliciteer dan direct. Solliciteer dan direct of neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag meer over ons, onze visie en toekomst.

or

Apply with Indeed unavailable