Skip to content

Supplier Quality Engineer

Netherlands, Zuid-Holland, De LierProduction & Logistics

Job description

Voel jij je thuis in een hightech omgeving, is het waarborgen van productkwaliteit jouw passie en ben je altijd op zoek naar verbetering? Dan is deze dynamische functie iets voor jou.


Klimaat voor groei

Het is de missie van Priva een ​​optimale omgeving te creëren waarin zowel planten als mensen kunnen werken, groeien en zich ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw, gebouwautomatisering en alles daartussenin. Wij zijn toonaangevend in de ontwikkeling en productie van technologie voor het optimaliseren van omgevingsomstandigheden en processen.

Onze ambitie is om bekend te staan ​​als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor duurzame stedelijke delta's. We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen, zoals energie en water.

Om onze missie en ambitie waar te maken, zijn we op zoek naar toegewijde collega's.


Jouw toekomstige ecosysteem

Tussen Rotterdam en Den Haag vind je de kassenhoofdstad van de wereld: “Het Westland”, waar onze campus gevestigd is in De Lier. Een regio die een grote bijdrage levert aan Nederland als voedselexporteur nummer 2 wereldwijd, direct na de VS.

Op deze 100 vierkante kilometer werd in de jaren vijftig Priva opgericht. Een innovatief familiebedrijf van de tweede generatie. Vandaag de dag zijn we een hightech bedrijf dat hardware, software en digitale diensten ontwikkelt op het gebied van klimaatbeheersing, energiebesparing en optimaal hergebruik van water. Dit doen we voor de tuinbouw, indoor en city farming, maar ook voor utiliteitsgebouwen zoals kantoren, winkels, hotels en ziekenhuizen.

We zijn er trots op dat we met ruim 600 collega's, in 16 internationale vestigingen verdeeld over 12 landen samen met meer dan 400 internationale installatiepartners werken aan het leveren van onze duurzame oplossingen en diensten in meer dan 100 landen.

De afdeling Supply Chain Engineering bestaat uit een aantal Inkopers en Quality Engineers en heeft een sterke focus op het borgen van productkwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Het merendeel van onze producten wordt ontwikkeld door onze afdeling Product Development, in nauwe samenwerking met ontwikkelingspartners en extern geproduceerd bij onze leveranciers. Onze controle producten staan ​​bekend om hun hoge kwaliteit. De afdeling vervult een “spin in het web-functie” op het gebied van leveranciers, productontwikkeling, productie, logistiek en ondersteuning.


Hoe je waarde toevoegt

Als Supplier Quality Engineer ben je het technisch aanspreekpunt en sparringpartner voor onze leveranciers. Je rol omvat drie hoofdtaken: je borgt de productkwaliteit, voert zowel interne als externe product wijzigingen door en je bent betrokken bij de productontwikkelingsprocessen voor het opzetten van Quality Controls.

Je vervult een regierol richting (internationale) EMS leveranciers en houdt je bezig met het uitbesteden van nieuwe producten en het onderhouden en verbeteren van bestaande producten. Je initieert en leidt verbetertrajecten en geeft technisch en logistiek inzicht in de prestaties van onze leveranciers. Met jouw kennis en ervaring in een EMS-omgeving weten jij en je collega's de juiste technische keuzes te maken zodat onze klanten optimaal bediend kunnen worden.

Job requirements

Wie je bent

Bij voorkeur zoeken we iemand met een Elektronica achtergrond. Je hebt technische affiniteit en begrijpt daardoor de technische werking van onze producten en kan makkelijk communiceren met je collega's en leveranciers. Verder zullen we je cv lezen om te vinden:

 • Een bachelorsdiploma in een relevant vakgebied;
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met engineering en productietechnieken;
 • Kennis met LEAN en continue verbeteringsprincipes;
 • Ervaring met ERP-systemen en het beheren van technische productgegevens;
 • Vloeiend in het Nederlands en Engels.


Wat je krijgt

In cijfers:

 • Een bruto salaris op basis van je ervaring in de range van € 3.000,- en € 4.500,- op basis van 40 uur per week;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk: flexibele uren werken gecombineerd met 30 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19/km met een dagelijks maximum van 150 kilometer.

Voor je eigen duurzaamheid:

 • Sluit je aan bij onze collectieve zorgverzekering;
 • Wees verzekerd met ons pensioenplan;
 • Voel je betrokken en sluit je aan bij ons participatieplan;
 • Blijf leren met je persoonlijke opleidingsmogelijkheden en budget;
 • Wees gelukkig en fit door gebruik te maken van onze gezonde cafetaria, onze gratis fitness op locatie waar u kunt deelnemen aan Crossfit-, Pilates- en Spinninglessen of tafeltennis of voetbal kunt spelen.

Doet dit alles je glimlachen? Solliciteer dan hieronder of neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag meer over ons, onze visie en toekomst.