Skip to content

Supply Chain Planner

De Lier, Zuid-Holland, Netherlands€3,000 - €4,000Production & Logistics

Job description

Ervaring als Supply Chain Planner en op zoek naar een fulltime baan, bij een bedrijf waar je echt trots op kunt zijn? Dan kunnen we je bij Priva goed gebruiken! Wij zoeken een nieuwe collega die een veelzijdige planningsfunctie ambieert. In de rol van Supply Chain Planner ben jij verantwoordelijk voor de planning van materiaal en productie en het beheer van de voorraden. Door jouw inzet en werk zorg je voor tevreden klanten die hun Priva product op tijd ontvangen.


Jouw toekomstig ecosysteem

Tussen Rotterdam en Den Haag vind je de kashoofdstad van de wereld: “Het Westland”, waar onze campus in De Lier staat. Op deze 100 vierkante kilometer is Priva in de jaren vijftig opgericht en waar we nog steeds als familiebedrijf opereren. Waar Priva begon als hardwarebedrijf zijn wij vandaag de dag uitgegroeid tot een innovatief softwarebedrijf en wereldmarktleider geworden in tuinbouw- en gebouwautomatisering. We zijn een hightech bedrijf dat hardware, software en digitale diensten ontwikkelt op het gebied van klimaatbeheersing, energiebesparing en optimaal hergebruik van water. Dit doen we voor de tuinbouw, indoor- en city farming, maar ook voor utiliteitsgebouwen zoals kantoren, winkels, hotels en ziekenhuizen.


We zijn er trots op samen te werken met meer dan 500 collega's, in 16 internationale vestigingen verdeeld over 12 landen, samen met meer dan 400 internationale installatiepartners om onze duurzame oplossingen en diensten te leveren in meer dan 100 landen. Om onze missie en ambitie waar te maken, zijn we op zoek naar toegewijde collega’s en in dit geval een Supply Chain Planner.


Hoe geef jij waarde aan je rol?

Als Supply Chain Planner word je onderdeel van de afdeling Fulfillment Operations. In jouw rol verwerk je de orders voor de productie en houd daar rekening met de beschikbare capaciteiten. Daarnaast verricht je alle daarbij behorende administratieve werkzaamheden zoals onderhoud forecast, minimum voorraden en planningsgegevens. Je plant de operationele uitlevering van klantorders en rapporteert over voorraadniveaus en forcast aan het operationeel management, strategische inkoop en finance. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen Priva, zoals Sales, Inkoop en Productie, om ervoor te zorgen dat de productieplanning optimaal is afgestemd op de vraag van de klant. Als Supply Chain Planner bij Priva heb je een belangrijke rol in het optimaliseren van de supply chain processen. Je signaleert knelpunten en komt met verbetervoorstellen om de processen nog efficiënter te maken. 

Job requirements

Wie jij bent

We zijn op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte en analytisch sterke Planner. Verder pas je op deze functie als je volgende punten bij je passen:

 • Minimaal 3 jaar ervaring in voorraadbeheer, order- en materiaalplanning bij een technische organisatie;
 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Supply Chain Management, Logistiek of Bedrijfskunde;
 • Kennis van en ervaring met logistieke systemen, bij voorkeur D365FO;
 • Uitgebreide ervaring met data-analysemiddelen (Excel, PowerBI);
 • Nederlands en Engels in woord en geschrift.


Wat jij krijgt

 • Een bruto salaris op basis van je ervaring tussen € 3.000 en € 4.000 op basis van 40 uur per week;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk: flexibele uren werken gecombineerd met 30 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21/km met een maximum van 120 kilometer enkele reis of volledig vergoede OV-kosten;

Voor je eigen duurzaamheid:

 • Sluit je aan bij onze collectieve zorgverzekering;
 • Wees verzekerd met ons pensioenplan;
 • Voel je betrokken en sluit je aan bij ons participatieplan;
 • Blijf leren met je persoonlijke opleidingsmogelijkheden en budget;
 • Wees gelukkig en fit door gebruik te maken van onze gezonde cafetaria, onze gratis fitness op locatie waar u kunt deelnemen aan CrossFit-, Pilates- en Spinninglessen of tafeltennis of tafelvoetbal kunt spelen.


Onze waarden

Het is de missie van Priva om een optimale omgeving te creëren waar mensen kunnen werken, groeien en ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw en gebouwautomatisering. Onze ambitie is om bekend te staan als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor sustainable urban deltas. We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen en bijdragen aan een aantal van de Sustainable Development Goals (SDG's).


Onze cultuur is opgebouwd rond onze kernwaarden; Sustainability, Innovation, Make It Happen en Human. In ons laatste werkgelegenheidsonderzoek beschreven onze collega's onze cultuur vooral als: open, ambitieus, innovatief, vriendelijk, betrokken, informeel, flexibel en nuchter. We willen een dynamische, snelle, platte en informele organisatie zijn, waar onze collega's de ruimte krijgen om te groeien en te ontwikkelen.


Wij geloven dat, om succesvol te zijn, het belangrijk is om mensen met verschillende perspectieven, achtergronden en culturen te betrekken. Elke dag bouwen we verder aan onze open cultuur met mensen die gedreven zijn om onze visie in realiteit om te zetten, ongeacht van wie ze houden, waar ze vandaan komen of waar ze in geloven.


Solliciteren?

Doet dit alles je glimlachen en zie jij jezelf als onze nieuwe Supply Chain Planner? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag meer over ons, onze visie en toekomst. We zien je reactie graag tegemoet!


or

Apply with Indeed unavailable