Skip to content

Tactisch Inkoper

De Lier, Zuid-Holland, Netherlands€3,500 - €4,500 per monthProduction & Logistics

Job description

Maak deel uit van onze groei en word Priva's nieuwe Tactisch Inkoper!


Jouw toekomstig ecosysteem

Tussen Rotterdam en Den Haag vind je de kashoofdstad van de wereld: “Het Westland”, waar onze campus in De Lier staat. Op deze 100 vierkante kilometer is Priva in de jaren vijftig opgericht en waar we nog steeds als familiebedrijf opereren. Waar Priva begon als hardwarebedrijf zijn wij vandaag de dag uitgegroeid tot een innovatief softwarebedrijf en wereldmarktleider geworden in tuinbouw- en gebouwautomatisering. We zijn een hightech bedrijf dat hardware, software en digitale diensten ontwikkelt op het gebied van klimaatbeheersing, energiebesparing en optimaal hergebruik van water. Dit doen we voor de tuinbouw, indoor- en city farming, maar ook voor utiliteitsgebouwen zoals kantoren, winkels, hotels en ziekenhuizen.


We zijn er trots op samen te werken met meer dan 500 collega's, in 16 internationale vestigingen verdeeld over 12 landen, samen met meer dan 400 internationale installatiepartners om onze duurzame oplossingen en diensten te leveren in meer dan 100 landen. Als Tactisch Inkoper ben je binnen de Fulfillment groep werkzaam op de afdeling Supply Chain Engineering. 


Hoe jij waarde toevoegt

Als Inkoper richt je je met name op de fysieke producten binnen het productpakket van Priva. Deze mechanische- en elektronicaproducten wordt enerzijds door onze product ontwikkelafdeling in nauwe samenwerking met ontwikkelpartners ontwikkeld en vervolgens extern geproduceerd bij onze (internationale) leveranciers en anderzijds als standaardproduct ingekocht conform onze specificaties. Je vervult hierbij een regisserende rol en bent betrokken bij het uitbesteden van nieuwe producten en het onderhouden en verbeteren van bestaande producten. Met jouw kennis en ervaring voor het inrichten van een Supply Chain weet jij, in samenwerking met je collega’s, de juiste keuzes te maken voor een optimale keten van toeleveranciers en voorraadniveaus. Uiteraard is het onderhandelen en het afsluiten van contracten hierbij een belangrijk onderdeel. Je initieert en leidt verbetertrajecten en maakt deze inzichtelijk op basis van het QLTC-principe. Je bezoekt regelmatig de leveranciers voor het uitvoeren van audits en bespreken van corrigerende en preventieve acties. Focus ligt hierbij op samenwerken. Wij streven naar een goede relatie met onze leveranciers na, waarbij respect en gelijkwaardigheid belangrijke uitgangspunten zijn om gezamenlijk maximale waarde te leveren voor onze klanten.


Als Tactisch Inkoper werk je nauw samen met Supplier Quality Engineer aan het inrichten van de Supply Chain van jouw productenpakket met een duidelijke focus op kwaliteit, efficiëntie en risicomanagement. Met Fulfillment Office stem je zaken af als forecast, voorraadniveaus en levertijden. Binnen de productontwikkelingsprojecten werk je samen in een multidisciplinair team van specialisten op het gebied van elektronica, mechanica en regeltechnische software aan innovaties en het maken van “make or buy” beslissingen waarbij jouw kennis van de leveranciersmarkt en technologische ontwikkelingen van toegevoegde waarde zijn.

Job requirements

Wie je bent

Voorop staat dat je je als ervaren Inkoper kunt vinden in de missie van Priva. Wij denken

daarnaast dat we een match zijn als je:

 • Een HBO opleidingsachtergrond hebt, bijvoorbeeld op het gebied van Inkoopmanagement of Logistiek;
 • Vanwege het productenpakket met bijbehorende leveranciers, voldoende technische affiniteit bezit;
 • Een proactieve teamspeler bent die ervaring heeft met het inrichten van een Supply Chain, van selectie tot en met contractmanagement;
 • Een initiator bent en verbetertrajecten richting onze leveranciers leidt op basis van het QLTC principe;
 • Een actieve bijdrage kan leveren aan productontwikkelingstrajecten waar concepten en ideeën worden uitgewerkt naar concrete inkoopzaken en uitbestedingen;
 • Analytisch, kwaliteit- en relatiegericht, communicatief en besluitvaardig bent;
 • Zowel in het Nederlands als het Engels kunt communiceren met collega’s en leveranciers.


Wat je krijgt

In cijfers:

 • Een bruto salaris op basis van je ervaring in de range van € 3.500,- en € 4.500,- op basis van 40 uur per week;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk: flexibele uren werken gecombineerd met 30 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per gereden kilometer of vergoeding voor daadwerkelijk gemaakte OV-kosten.

Voor je eigen duurzaamheid:

 • Maak gratis en onbeperkt gebruik van onze eigen sportruimte "The Box" op de Priva Campus, met diverse lessen in bijvoorbeeld CrossFit, Pilates en Spinning;
 • Deelname aan de pensioenregeling van Priva;
 • Opleidingsmogelijkheden via onze eigen Priva Academy.


Onze waarden

Het is de missie van Priva om een optimale omgeving te creëren waar mensen kunnen werken, groeien en ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw en gebouwautomatisering. Onze ambitie is om bekend te staan als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor sustainable urban deltas. We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen en bijdragen aan een aantal van de Sustainable Development Goals (SDG's).


Onze cultuur is opgebouwd rond onze kernwaarden; Sustainability, Innovation, Make It Happen en Human. In ons laatste werkgelegenheidsonderzoek beschreven onze collega's onze cultuur vooral als: open, ambitieus, innovatief, vriendelijk, betrokken, informeel, flexibel en nuchter. We willen een dynamische, snelle, platte en informele organisatie zijn, waar onze collega's de ruimte krijgen om te groeien en te ontwikkelen.


Wij geloven dat, om succesvol te zijn, het belangrijk is om mensen met verschillende perspectieven, achtergronden en culturen te betrekken. Elke dag bouwen we verder aan onze open cultuur met mensen die gedreven zijn om onze visie in realiteit om te zetten, ongeacht van wie ze houden, waar ze vandaan komen of waar ze in geloven.


Solliciteren

Doet dit alles je glimlachen en zie jij jezelf als onze nieuwe Tactisch Inkoper? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag meer over ons, onze visie en toekomst.

or

Apply with Indeed unavailable