Skip to content

Technisch Specialist Intelligente Klimaatsystemen

On-site
 • Arnhem, Gelderland, Netherlands
Technical Customer Support

Job description

Vind jij het gaaf om te werken aan innovatieve oplossingen op het gebied van HVAC aansturing, energieoptimalisaties en voorspellende klimaataansturing op basis van digital twins en A.I? Heb jij ervaring op het gebied van installatie- én regeltechniek en wil jij de volgende stap zetten richting innovatieve klimaatsturingen? Dan hebben wij jouw droombaan en kun je binnen ons team en met onze klanten jouw expertise ontwikkelen. Word Technisch Specialist Slimme Klimaatsystemen bij VB Optimum - een samenwerking tussen Priva en Vanbeek.


VB Optimum is specialist in installatietechniek en energiebesparing. Als onderdeel van Priva en Vanbeek ondersteunen we onze opdrachtgevers bij de verduurzaming van gebouwen en het optimaliseren van klimaatinstallaties. Wij geloven in de kracht van een digital twin als basis voor een toekomstbestendig gebouw.

Met behulp van voorspellende gebouwdata optimaliseren we gebouwinstallaties, gebruikmakend van onze beproefde softwaretool EcoBuilding. EcoBuilding maakt het tevens mogelijk simulaties uit te voeren, waardoor besparings- en duurzaamheidsmaatregelen in de digital twin kunnen worden toegepast. Zo helpen we onze opdrachtgevers om onderbouwd de juiste beslissingen te nemen. Voor een toekomstbestendig gebouw.


Hoe geef jij waarde aan jouw rol? 

Je werkt samen binnen een klein team in een startupachtige setting. Jij gaat projecten implementeren en de operationele diensten die ermee samen hangen leveren, ontwikkelen en support leveren. Daarbij houd je contact met de opdrachtgever, de verantwoordelijke installateur en de projectmanager. Je begrijpt de installaties ter plaatse en de regeltechniek en bent in staat om met de tooling problemen op te lossen. Verder werken we vaak samen met bestaande (Priva) partners, waarbij jij jouw opgedane kennis van EcoBuilding met hen zult delen.

Je komt in dienst bij Vanbeek en werkt intensief samen met het ontwikkelteam van Priva. Je zult vaak bij klanten zijn en je standplaats is vanuit huis en uitvalbasis Arnhem of De Lier. Dit in overleg.

Job requirements

Wie ben jij?

Je bent een communicatief sterke teamplayer, en van nature een zelfstandig probleemoplosser. Klantafspraken staan bij jou op nummer één. Je schroomt niet klanten te bellen en proactief te benaderen. Je werkt gestructureerd en streeft naar een optimale kwaliteit van je werk. Je bent integer en zelfkritisch.

Als bovenstaande informatie je aanspreekt, je jezelf herkent in de gevraagde competenties en je voldoet aan onderstaande vereisten, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet:


 • Je hebt een bewezen trackrecord op het gebied van HVAC en regeltechniek;
 • Je haalt energie uit het oplossen van technische uitdagingen binnen de installatietechniek;
 • Je hebt een service- en klantgerichte instelling;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (via opleiding of via ervaring verworven);
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.


Wat jij krijgt


 • Een bruto salaris op basis van je ervaring in het bereik van € 3.500,- en € 5.000,- op basis van 40 uur per week;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk: flexibele uren werken gecombineerd met 30 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Reguliere onbelaste reiskostenvergoeding van € 0,19 en zakelijke reiskostenvergoeding van € 0,35 per gereden kilometer;
 • Mogelijkheid om op kantoor in Arnhem, in De Lier en thuis te werken;
 • Mogelijkheid om 4x9 uur te werken;
 • Sluit je aan bij onze collectieve zorgverzekering;
 • Wees verzekerd met ons pensioenplan;
 • Voel je betrokken en sluit je aan bij ons participatieplan;
 • Blijf leren met je persoonlijke opleidingsmogelijkheden en budget.


Samenwerking
 Priva, Vanbeek en VB Optimum

Vanbeek helpt bedrijven bij het verduurzamen van gebouwen. Met ruim 40 collega’s bieden wij adviesdiensten om tot energiebesparingen te komen en monitoringservices. Vanbeek is een prettig bedrijf, fijne collega’s en gevestigd in hartje Arnhem (vlakbij het station) en is 100% dochterbedrijf van Priva.
VB Optimum valt onder Vanbeek, maar is een gespecialiseerde organisatie gericht op het ontwikkelen van EcoBuilding: de voorspellende klimaatregeling van Priva. Wij verkopen, implementeren en servicen projecten. En onze ervaringen delen wij met het ontwikkelteam van Priva en met onze partners om hiermee deze mooie oplossing schaalbaar te maken. Vind meer informatie over Priva, Vanbeek en VB Optimum op de verschillende websites.


Interesse?


Doet de functie van Technisch Specialist Intelligente Klimaatsystemen bij VB Optimum jou glimlachen en zou je graag in aanmerking komen? Solliciteer gerust of neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag meer over ons, onze visie en toekomst.

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable