Warehouse Employee

  • Production & Logistics
  • De Lier, Netherlands

Warehouse Employee

Job description

Ben jij de teamplayer die als Warehouse Employee ons team komt versterken?

Bij Priva creëren we een klimaat voor groei. Het is onze missie om een optimale omgeving te creëren waarin zowel planten als mensen zo goed mogelijk kunnen werken, groeien en zich kunnen ontwikkelen. Wij bieden wereldwijd oplossingen voor de tuinbouw, gebouwautomatisering en alles daartussenin. Wij zijn leidend in de ontwikkeling en productie van technologie voor het optimaliseren van omgevingscondities en processen. Wij zijn er dan ook trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik fossiele energie en natuurlijke hulpbronnen, zoals water.


Waar ben je als Warehouse Employee verantwoordelijk voor?

Als Warehouse Employee ben je verantwoordelijk voor het “picken” en inpakken van onze technische producten. Jij zorgt er samen met jouw collega’s voor dat de orders van onze klanten verzendklaar zijn en beoordeelt de goederen die binnenkomen op geschiktheid, voordat je ze uitgeeft aan klanten en collega’s. Daarnaast selecteer je de benodigde onderdelen voor de assemblage van onze producten en lever je deze aan bij de collega’s bij Productie.

Job requirements

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal 1 jaar gerichte werkervaring op het gebied van magazijnbeheer in een technische omgeving en/of een afgeronde mbo-opleiding in de richting Logistiek.
  • Je hebt specifieke kennis van het verwerken van gegevens in een geautomatiseerd ERP-systeem.
  • Je bent een teamplayer, flexibel, klantgericht, nauwkeuring en neemt graag initiatief.
  • Je voelt je prettig in een team van jonge collega’s dat een serieuze werkhouding heeft, maar waarin ook plezier wordt gemaakt.


Waarom Priva?

Werken bij Priva betekent werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Saai is een woord wat we bij Priva niet kennen. Met onze gedeelde visie en ons enthousiasme werken we elke dag samen aan het realiseren van een Climate for Growth voor zowel onze klanten als onze collega’s. Wij geloven dat vertrouwen in talent en de ruimte geven aan ontwikkeling het beste in mensen naar boven haalt. We zoeken dan ook mensen die eigenaarschap tonen en gemotiveerd zijn om samen te bouwen aan een betere wereld.