Skip to content

Ervaren Support Engineer

On-site
 • De Lier, Zuid-Holland, Netherlands
€3,500 - €4,500 per monthTechnical Customer Support

Job description


Verdiep jouw kennis en kunde als ervaren Support Engineer bij Priva

Jouw toekomstige ecosysteem

Als (ervaren) Support Engineer werk je samen met 8 collega’s met een sterke tuinbouw technische achtergrond op onze customer support center om de binnenkomende hulpvragen te beantwoorden en op te lossen.

Wij zijn een hightechbedrijf dat hardware, software en digitale diensten maakt voor klimaatbeheersing, optimaal (her)gebruik van water en energiebesparing en zijn wereldmarktleider in het automatiseren van de glastuinbouw.


Historisch gezien zijn we begonnen als een meet- en regeltechniek-bedrijf. Zonder onze hardware zijn onze software en digitale diensten niets waard. Ons kantoor inclusief magazijn, productielocatie en customer support bevindt zich in De Lier in het hart van Het Westland.


Hoe jij waarde toevoegt

Als Support Engineer ben je al ervaren in het leveren van de best mogelijke service en ondersteuning aan klanten. Dit zijn bij ons zowel kwekers als installateurs in het binnen- en buitenland.


Je bent inhoudelijke sparringpartner van complexe binnenkomende supportvragen. Door jouw sterke inhoudelijke kennis over elektronica, mechatronica en onze technische producten in de glastuinbouw ben je dé expert. Hierdoor weet je de juiste vragen te stellen om het probleem zo volledig mogelijk te analyseren. Je adviseert over oplosrichtingen, en zorgt voor een heldere, volledige en tijdige terugkoppeling, administratie.


Je voert, indien nodig, zelfstandig servicewerkzaamheden uit on-site bij onze eindgebruikers en werk je nauw samen met ervaren collega’s en productspecialisten. Door de potentiële urgentie van supportverzoeken is het belangrijk dat je vierwekelijks beschikbaar bent voor een 24/7 storingsdienst.

Expert zijn betekent dat je continu werkt aan je persoonlijke kennisniveau en zorgt dat je altijd meer weet dan de eindgebruikers en installateurs die jou bellen voor hulp. Je wordt getraind door onze experts en besteedt tijd aan het volgen van trainingen in onze Priva Academy.

Job requirements

Wie ben je

Wij zijn op zoek naar een sterk communicatieve, klantgerichte en technische ervaren Support Engineer met kennis en begrip van processen op tuinbouwbedrijf. Verder lezen we jouw cv om te vinden:

 • Een technische of tuinbouwkundige opleidingsachtergrond, bijvoorbeeld in Elektronica, Mechatronica of Werktuigbouwkunde;
 • Een aantal jaren ervaring in een soortgelijke rol;
 • Ervaring in de glastuinbouw;
 • Vloeiend in Nederlands en Engels;
 • In het bezit van rijbewijs B;

Wat je krijgt

In cijfers:

 • Een bruto salaris op basis van je ervaring in de range van € 3.500,- en € 4.500,- op basis van 40 uur per week;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk: 30 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Auto van de zaak;

Voor je eigen duurzaamheid:

 • Maak gratis en onbeperkt gebruik van onze eigen sportruimte "The Box" op de Priva Campus, met diverse lessen in bijvoorbeeld CrossFit, Pilates en Spinning;
 • Deelname aan de pensioenregeling van Priva;
 • Opleidingsmogelijkheden via onze eigen Priva Academy.


Onze waarden

Het is de missie van Priva om een optimale omgeving te creëren waar mensen kunnen werken, groeien en ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw en gebouwautomatisering. Onze ambitie is om bekend te staan als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor sustainable urban deltas. We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen en bijdragen aan een aantal van de Sustainable Development Goals (SDG's).


Onze cultuur is opgebouwd rond onze kernwaarden; Sustainability, Innovation, Make It Happen en Human. In ons laatste werkgelegenheidsonderzoek beschreven onze collega's onze cultuur vooral als: open, ambitieus, innovatief, vriendelijk, betrokken, informeel, flexibel en nuchter. We willen een dynamische, snelle, platte en informele organisatie zijn, waar onze collega's de ruimte krijgen om te groeien en te ontwikkelen.


Wij geloven dat, om succesvol te zijn, het belangrijk is om mensen met verschillende perspectieven, achtergronden en culturen te betrekken. Elke dag bouwen we verder aan onze open cultuur met mensen die gedreven zijn om onze visie in realiteit om te zetten, ongeacht van wie ze houden, waar ze vandaan komen of waar ze in geloven.


Solliciteren
Overtuigd? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op voor meer informatie. We zijn nieuwsgierig om je te leren kennen.

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable