Skip to content

Magazijnmedewerker

On-site
  • De Lier, Zuid-Holland, Netherlands
€2,400 - €3,000 per monthProduction & Logistics

Job description

Wat ga je doen?

Als Magazijn Medewerker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en verpakken van onze technische producten. Jij zorgt er samen met jouw collega’s voor dat de orders en projecten van onze klanten verzendklaar zijn en beoordeelt de goederen die binnenkomen op kwaliteit en compleetheid, voordat je ze uitgeeft aan klanten en collega’s. Daarnaast selecteer je de benodigde onderdelen voor onze productieafdeling.

Job requirements

Wie ben je?
Wij zoeken een enthousiaste magazijn medewerker met een gezonde combinatie tussen hard werken en plezier maken. Wij houden van iemand die zijn of haar mening durft te geven en initiatief toont. Verder lezen wij jouw CV om de volgende punten te vinden:

  • Ervaring binnen een vergelijkbare rol, bij voorkeur met internationale zendingen.
  • Handig met computers en kennis of inzicht in ERP systemen, bij voorkeur Microsoft Dynamics;
  • Je bent een teamplayer, flexibel, klantgericht, nauwkeuring en neemt graag initiatief;
  • Je voelt je goed in een team met jonge collega’s dat een hands-on werkhouding heeft, maar waarin ook plezier wordt gemaakt.


Wat krijg je?

  • Salaris afhankelijk van ervaring in de range van €2.400,- en €3.000,- op basis van een fulltime dienstverband (40 uur per week);
  • We vinden een gezonde werk/privé balans erg belangrijk: 30 vrije dagen per jaar (24 vakantiedagen en 6 adv-dagen) en de optie om extra adv-dagen bij te kopen;
  • 8% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per gereden kilometer (tot 240 kilometer per dag) of vergoeding voor daadwerkelijk gemaakte OV-kosten.


Wie zijn wij?
Wij zijn een hightechbedrijf dat hardware, software en digitale diensten maakt voor klimaatbeheersing, optimaal (her)gebruik van water en energiebesparing. Dit doen wij in twee sectoren: glastuinbouw, waar wij wereldwijd marktleider zijn en gebouwautomatisering.


Historisch gezien zijn we begonnen als een meet- en regeltechniek-bedrijf. Zonder onze hardware zijn onze software en digitale diensten niets waard. Ons kantoor inclusief magazijn en productielocatie bevindt zich in De Lier in het hart van Het Westland.


Solliciteren
Is dit jouw baan? Reageer dan snel, wij kijken uit om je beter te leren kennen.

or

Apply with Linkedin unavailable