Skip to content

Manager Productie

On-site
 • De Lier, Zuid-Holland, Netherlands
€4,000 - €5,000 per monthProduction & Logistics

Job description

Jouw toekomstig ecosysteem

Als Manager Productie ben je verantwoordelijk voor een team van 20 productiemedewerkers. Zij zijn bezig met de productie van de ruggengraat van onze organisatie, namelijk onze waterunits, schakelkasten en sensoren

Wij zijn een hightechbedrijf dat hardware, software en digitale diensten maakt voor klimaatbeheersing, optimaal (her)gebruik van water en energiebesparing. Dit doen wij in twee sectoren: glastuinbouw, waar wij wereldwijd marktleider zijn en gebouwautomatisering.


Historisch gezien zijn we begonnen als een meet- en regeltechniek-bedrijf. Zonder onze hardware zijn onze software en digitale diensten niets waard. Ons kantoor inclusief magazijn en productielocatie bevindt zich in De Lier in het hart van Het Westland.


Hoe jij waarde toevoegt:

In deze functie organiseer en realiseer je de productieplanning, waarbij je strak let op de factor tijd en de kwaliteit van het eindproduct. Je bent continu bezig met het verbeteren van het productieproces, gebruikmakend van LEAN-principes om efficiëntie en kwaliteit te verhogen. Verder beheer je het budget voor productie en focus je op de ontwikkeling van het team. Ook is het versterken van onze cultuur, waarin samenwerken binnen een familiebedrijf centraal staat en waarbij je duidelijke richtlijnen stelt en steun biedt met jouw kennis van elektrotechniek of werktuigbouwkunde, is een belangrijke pijler van deze functie.

Tenslotte ben je een strategische sparringpartner voor het management en jouw visie en aanpak zorgen voor een duurzame bijdrage aan zowel de korte als lange termijndoelstellingen van ons bedrijf.

Job requirements

Wie ben je:

Je staat sterk in je schoenen en je hanteert een duidelijke, heldere manier van communiceren, beslissingen maken en hebt een natuurlijke aanleg voor leiderschap. Verder lezen wij jouw CV voor de volgende punten:

 • Minimaal 5 jaar ervaring als manager in een technische productie omgeving;
 • Bewezen vermogen om leiding te geven aan en inspireren van een team van productiemedewerkers;
 • Ervaring met LEAN en procesverbeteringen binnen de productiesector;
 • Een sterk begrip van elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde.

Wat je krijgt

In cijfers:

 • Een bruto salaris op basis van je ervaring in de range van € 4.000,- en € 5.000,- op basis van 40 uur per week;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk: 30 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per gereden kilometer of vergoeding voor daadwerkelijk gemaakte OV-kosten.

Voor je eigen duurzaamheid:

 • Maak gratis en onbeperkt gebruik van onze eigen sportruimte "The Box" op de Priva Campus, met diverse lessen in bijvoorbeeld CrossFit, Pilates en Spinning;
 • Deelname aan de pensioenregeling van Priva;
 • Opleidingsmogelijkheden via onze eigen Priva Academy.


Onze waarden

Het is de missie van Priva om een optimale omgeving te creëren waar mensen kunnen werken, groeien en ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw en gebouwautomatisering. Onze ambitie is om bekend te staan als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor sustainable urban deltas. We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen en bijdragen aan een aantal van de Sustainable Development Goals (SDG's).


Onze cultuur is opgebouwd rond onze kernwaarden; Sustainability, Innovation, Make It Happen en Human. In ons laatste werkgelegenheidsonderzoek beschreven onze collega's onze cultuur vooral als: open, ambitieus, innovatief, vriendelijk, betrokken, informeel, flexibel en nuchter. We willen een dynamische, snelle, platte en informele organisatie zijn, waar onze collega's de ruimte krijgen om te groeien en te ontwikkelen.


Wij geloven dat, om succesvol te zijn, het belangrijk is om mensen met verschillende perspectieven, achtergronden en culturen te betrekken. Elke dag bouwen we verder aan onze open cultuur met mensen die gedreven zijn om onze visie in realiteit om te zetten, ongeacht van wie ze houden, waar ze vandaan komen of waar ze in geloven.


Solliciteren

Overtuigd? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op voor meer informatie. We zijn nieuwsgierig om je te leren kennen.

or

Apply with Linkedin unavailable