Skip to content

Productiemedewerker

On-site
  • De Lier, Zuid-Holland, Netherlands
€2,500 - €3,300 per monthProduction & Logistics

Job description

Gebruik jouw skills om watersystemen in elkaar te zetten die zorgen voor duurzame voedselproductie als onze nieuwe productiemedewerker watersystemen


Dit ga je doen

Je hebt de focus op het assembleren van verschillende watersystemen zoals onze meststof doseersystemen en UV-ontsmetters. Dit zijn belangrijke systemen die nodig zijn om gewassen zo goed en gezond mogelijk te laten groeien. Om deze systemen klaar te maken voor onze klanten ben jij bezig met het, volgens een (elektrotechnische) tekening, opbouwen van de units, bedraden van schakelkasten en zorgen dat de panelen aangesloten zijn met de (meet en regel) computer. 
Het is een zelfstandige functie waarbij je zelf de orders oppakt, maar er zijn altijd collega’s die je om hulp kan vragen als je het even niet weet. Bij grotere orders werk je samen met collega’s om het werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Job requirements

Wie je bent
Je bent gestructureerd, zelfstandig en je hebt een goede feeling met elektrotechniek. Daarnaast lezen wij jouw cv om te vinden:

  • Een aantal jaren ervaring binnen een vergelijkbare technische rol;
  • MBO-werk- en denkniveau richting Mechatronica of Elektrotechniek;
  • Ervaring met het werken aan de hand van (elektrotechnische) tekeningen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, woonachtig in Nederland en minimaal 32 uur per week beschikbaar.


Wat je krijgt

In cijfers:

  • Een bruto salaris op basis van je ervaring in de range van € 2.500,- en € 3.300,- op basis van 40 uur per week;
  • Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk: flexibele uren werken gecombineerd met 30 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer bij te kopen;
  • 8% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per gereden kilometer of vergoeding voor daadwerkelijk gemaakte OV-kosten.


Wie zijn wij?
Wij zijn een hightechbedrijf dat hardware, software en digitale diensten maakt voor klimaatbeheersing, optimaal (her)gebruik van water en energiebesparing. Dit doen wij in twee sectoren: glastuinbouw, waar wij wereldwijd marktleider zijn en gebouwautomatisering.


Historisch gezien zijn we begonnen als een meet- en regeltechniek-bedrijf. Zonder onze hardware zijn onze software en digitale diensten niets waard. Ons kantoor inclusief magazijn en productielocatie bevindt zich in De Lier in het hart van Het Westland.

Binnen ons productieteam kom je te werken met 15 directe collega’s die elke dag samenwerken om alle orders met de juiste kwaliteit tijdig te versturen naar onze klanten over de hele wereld. Solliciteren
Is dit jouw baan? Reageer dan snel, wij kijken uit om je beter te leren kennen.

or

Apply with Linkedin unavailable