Skip to content

Support Engineer

On-site
 • De Lier, Zuid-Holland, Netherlands
€2,500 - €4,000 per monthTechnical Customer Support

Job description

Jouw toekomstige ecosysteem

Als Support Engineer werk je samen met 8 collega’s met een sterke tuinbouwtechnische achtergrond op onze customer support center om de binnenkomende hulpvragen te beantwoorden en op te lossen.

Wij zijn een hightechbedrijf dat hardware, software en digitale diensten maakt voor klimaatbeheersing, optimaal (her)gebruik van water en energiebesparing en zijn wereldmarktleider in het automatiseren van de glastuinbouw.


Historisch gezien zijn we begonnen als een meet- en regeltechniek-bedrijf. Zonder onze hardware zijn onze software en digitale diensten niets waard. Ons kantoor inclusief magazijn, productielocatie en customer support bevindt zich in De Lier in het hart van Het Westland.


Hoe jij waarde toevoegt

Als support engineer ben je verantwoordelijk voor het leveren van de best mogelijke service en ondersteuning aan onze klanten, zowel kwekers als installateurs in het binnen- en buitenland. Je wordt gezien als de expert en analyseert binnenkomende meldingen door de juiste vragen te stellen, adviseert over oplossingen, en zorgt voor een heldere, volledige en tijdige terugkoppeling en administratie.

Expert zijn betekent dat je continu werkt aan je persoonlijke kennisniveau en zorgt dat je altijd meer weet dan de specialisten die jou bellen voor hulp. Je wordt getraind door onze experts en besteedt onder andere tijd aan het volgen van trainingen in onze Priva Academy.


Voor complexere problemen werk je nauw samen met onze productspecialisten. Je verantwoordelijkheden worden afgestemd op je ervaring, te beginnen met het zijn van het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en hen te helpen met kleine (meer standaard) ondersteuningsverzoeken.

Heb je meer ervaring kunnen wij samen met jou kijken naar een rol met meer verantwoordelijkheden zoals field service engineer, waar je bij complexere problemen naar de teler of installateur toe gaat.

Job requirements

Wie ben je

Wij zijn op zoek naar een analytische, leergierige en resultaatgerichte Support Engineer die graag de best mogelijke ondersteuning biedt. Verder lezen we jouw cv om te vinden:

 • Een technische of tuinbouwkundige opleidingsachtergrond, bijvoorbeeld in elektronica, mechatronica of werktuigbouwkunde;
 • Ervaring met technische ondersteuning;
 • Affiniteit met tuinbouw;
 • Vloeiend in Nederlands en Engels;
 • In het bezit van rijbewijs B;

Wat je krijgt

In cijfers:

 • Een bruto salaris op basis van je ervaring in de range van € 2.500,- en € 4.000,- op basis van 40 uur per week;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk: 30 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per gereden kilometer of vergoeding voor daadwerkelijk gemaakte OV-kosten.

Voor je eigen duurzaamheid:

 • Maak gratis en onbeperkt gebruik van onze eigen sportruimte "The Box" op de Priva Campus, met diverse lessen in bijvoorbeeld CrossFit, Pilates en Spinning;
 • Deelname aan de pensioenregeling van Priva;
 • Opleidingsmogelijkheden via onze eigen Priva Academy.


Onze waarden

Het is de missie van Priva om een optimale omgeving te creëren waar mensen kunnen werken, groeien en ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw en gebouwautomatisering. Onze ambitie is om bekend te staan als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor sustainable urban deltas. We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen en bijdragen aan een aantal van de Sustainable Development Goals (SDG's).


Onze cultuur is opgebouwd rond onze kernwaarden; Sustainability, Innovation, Make It Happen en Human. In ons laatste werkgelegenheidsonderzoek beschreven onze collega's onze cultuur vooral als: open, ambitieus, innovatief, vriendelijk, betrokken, informeel, flexibel en nuchter. We willen een dynamische, snelle, platte en informele organisatie zijn, waar onze collega's de ruimte krijgen om te groeien en te ontwikkelen.


Wij geloven dat, om succesvol te zijn, het belangrijk is om mensen met verschillende perspectieven, achtergronden en culturen te betrekken. Elke dag bouwen we verder aan onze open cultuur met mensen die gedreven zijn om onze visie in realiteit om te zetten, ongeacht van wie ze houden, waar ze vandaan komen of waar ze in geloven.


Solliciteren
Overtuigd? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op voor meer informatie. We zijn nieuwsgierig om je te leren kennen.

or

Apply with Linkedin unavailable