Skip to content

Technical Trainer

Hybrid
 • De Lier, Zuid-Holland, Netherlands
€3,750 - €4,500 per monthTechnical Customer Support

Job description

Heb jij kennis van meet- en regeltechniek en vind jij het erg leuk om deze kennis te delen? Dan zijn wij bij Priva op zoek naar jou! Wij zijn namelijk hard op zoek naar onze nieuwe Technical Trainer.


Jouw toekomstig ecosysteem

In het hart van het Westland ligt De Lier. Midden in het kassencentrum van de wereld werd in de jaren vijftig het familiebedrijf Priva opgericht. Tegenwoordig zijn we een toonaangevend bedrijf in de tuinbouwsector en gebouwautomatisering. Hierin leveren we vanuit onze positie als marktleider hardware, software en digitale services. Op dit moment bieden we onze ruim 600 collega's een warme, eerlijke en inspirerende omgeving waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Het is onze missie om bij te dragen aan een duurzame wereld waar een groeiende wereldbevolking gezond en comfortabel kan leven. Wij ontwikkelen en produceren innovatieve oplossingen voor klimaatbeheersing en procesbeheersing in de tuinbouw, de gebouwde omgeving en binnenteelt.


Als Technical Trainer Building Automation voeg je je bij Priva Building Automation, waar je onderdeel zal zijn van ons Customer Support NL team.


Hoe jij waarde toevoegt

In deze rol train je belangrijke stakeholder, zoals inbedrijfstellingsspecialisten die bij onze partners werken met onze hardware producten. Deze professionals zijn experts in hun vakgebied en werken veelal bij grote bouwbedrijven. Maar we werken ook samen met kleinere partners en leiden naast onze partners ook eindgebruikers op.


Je traint ze over onze specialistische Building Automation Software die op onze hardware en software wordt ontwikkeld. Om de software te begrijpen zullen we je leren hoe je erop moet coderen en daarom zal de training bij ons op kantoor plaatsvinden en is het niet gemaakt om online te doen. Naast het geven van trainingen omvat deze rol ook het verbeteren van onze cursussen: het ontwikkelen van nieuw trainingsmateriaal voor huidige, maar vooral voor nieuwe producten en updates.

Job requirements

Wie je bent

Wij zijn op zoek naar iemand met een uitgebreide technische achtergrond gecombineerd met sterke communicatieve vaardigheden. Verder zullen we je cv lezen om het volgende te vinden:


 • 3 tot 5 jaar ervaring in de meet- en regeltechniek / HVAC sector;
 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur in de week;
 • Ervaring met Building Automation en/of met onze Priva producten is een sterke nice to have;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en open om didactische vaardigheden te leren;
 • Vloeiend in Nederlands;
 • Ervaring in het lesgeven is natuurlijk een pre.


Wat je krijgt

In cijfers:

 • Een bruto salaris op basis van je ervaring tussen € 3.750 en € 4.500 op basis van 40 uur per week;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk: flexibele uren werken gecombineerd met 30 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per gereden kilomter of vergoeding voor daadwerkelijk gemaakte OV-kosten.

Wat nog meer?

 • Maak gratis en onbeperkt gebruik van onze eigen sportruimte 'The Box' op de Priva Campus, met diverse lessen in bijvoorbeeld CrossFit, Pilates en Spinning;
 • Mogelijkheid tot deelname aan de collectieve zorgverzekering;
 • Deelname aan de pensioenregeling van Priva;
 • Opleidingsmogelijkheden via onze eigen Priva Academy.Onze waarden

Het is de missie van Priva om een optimale omgeving te creëren waar mensen kunnen werken, groeien en ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw en gebouwautomatisering. Onze ambitie is om bekend te staan als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor sustainable urban deltas. We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen en bijdragen aan een aantal van de Sustainable Development Goals (SDG's).

Onze cultuur is opgebouwd rond onze kernwaarden; Sustainability, Innovation, Make It Happen en Human. In ons laatste werkgelegenheidsonderzoek beschreven onze collega's onze cultuur vooral als: open, ambitieus, innovatief, vriendelijk, betrokken, informeel, flexibel en nuchter. We willen een dynamische, snelle, platte en informele organisatie zijn, waar onze collega's de ruimte krijgen om te groeien en zich te ontwikkelen.


Wij geloven dat om succesvol te zijn, het belangrijk is om mensen met verschillende perspectieven, achtergronden en culturen te betrekken. Elke dag bouwen we verder aan onze open cultuur met mensen die gedreven zijn om onze visie in realiteit om te zetten, ongeacht van wie ze houden, waar ze vandaan komen of waar ze in geloven.


Solliciteren

Brengt dit alles jou een glimlach op het gezicht en zie jij jezelf als onze nieuwe Technisch Trainer? Solliciteer dan direct! We zullen daar zo snel mogelijk op reageren en hopelijk drinken we binnenkort een kop koffie.


or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable