Skip to content

Technical Trainer

Netherlands, Zuid-Holland, De LierTechnical Customer Support

Job description

Heb jij kennis van meet- en regeltechniek en vind jij het erg leuk om deze kennis te delen? Dan zijn wij bij Priva op zoek naar jou! Wij zijn namelijk hard op zoek naar onze nieuwe Technical Trainer.


Klimaat van groei

Het is de missie van Priva om een ​​optimale omgeving te creëren waarin zowel planten als mensen kunnen werken, groeien en zich ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw, gebouwautomatisering en alles daartussenin. Wij lopen voorop in de ontwikkeling en productie van technologie voor het optimaliseren van omgevingsomstandigheden en processen.

Onze ambitie is om bekend te staan ​​als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor duurzame stedelijke delta's. We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen, zoals energie en water. Om onze missie en ambitie waar te maken, zijn we op zoek naar toegewijde collega's.


Jouw werkklimaat

In het hart van het Westland ligt De Lier. Midden in het kassencentrum van de wereld werd in de jaren vijftig het familiebedrijf Priva opgericht. Tegenwoordig zijn we een toonaangevend bedrijf in de tuinbouwsector en gebouwautomatisering. Hierin leveren we vanuit onze positie als marktleider hardware, software en digitale services. Op dit moment bieden we onze ruim 600 collega's een warme, eerlijke en inspirerende omgeving waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Als Technical Trainer voeg je je bij Priva Building Automation, waar je onderdeel zal zijn van ons technical support team.


Hoe jij waarde toevoegt

In deze rol train je belangrijke stakeholder, zoals inbedrijfstellingsspecialisten die bij onze partners werken met onze hardware producten. Deze professionals zijn experts in hun vakgebied en werken veelal bij grote bouwbedrijven. Maar we werken ook samen met kleinere partners en leiden naast onze partners ook eindgebruikers op.

Je traint ze over onze specialistische Building Automation Software die op onze hardware wordt ontwikkeld. Om de software te begrijpen zullen we je leren hoe je erop moet coderen en daarom zal de training bij ons op kantoor plaatsvinden en is het niet gemaakt om online te doen. Naast het geven van trainingen omvat deze rol ook het verbeteren van onze cursussen: het ontwikkelen van nieuw trainingsmateriaal voor huidige, maar vooral voor nieuwe producten en updates.

Job requirements

Wie je bent

Wij zijn op zoek naar iemand met een uitgebreide technische achtergrond gecombineerd met sterke communicatieve vaardigheden. Verder zullen we je cv lezen om het volgende te vinden:


 • 3 tot 5 jaar ervaring in de meet- en regeltechniek / HVAC sector;
 • Ervaring met Building Automation en/of met onze Priva producten is een sterke nice to have;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en open om didactische vaardigheden te leren;
 • Vloeiend in Nederlands en Engels.
 • Ervaring in het lesgeven is natuurlijk een pre.


Wat je krijgt

In cijfers:

 • Een bruto salaris op basis van je ervaring tussen € 3.300 en € 3.900 op basis van 40 uur per week;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk: flexibele uren werken gecombineerd met 30 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per gereden kilomter of vergoeding voor daadwerkelijk gemaakte OV-kosten.

Wat nog meer?

 • Maak gratis en onbeperkt gebruik van onze eigen sportruimte 'The Box' op de Priva Campus, met diverse lessen in bijvoorbeeld CrossFit, Pilates en Spinning;
 • Mogelijkheid tot deelname aan de collectieve zorgverzekering;
 • Deelname aan de pensioenregeling van Priva;
 • Opleidingsmogelijkheden via onze eigen Priva Academy.


Brengt dit jou een glimlach op het gezicht en zie jij jezelf als onze nieuwe Technical Trainer? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag meer over ons, onze visie en toekomst.

or

Apply with Indeed unavailable